Content top

U bevindt zich hier: Home / Over Denkit / De klant vertelt

Klanten uit Oosterhout beoordelen ons!

Tevreden klanten dat wenst ieder bedrijf, maar hoe meet je dat echt, en toon je dat aan je potentiele klanten? Wij zijn aangesloten bij "allebedrijvenIn", dit is een site met een reviewmeter, waarop iedereen hun mening kan geven over eerste indruk, prijs-kwaliteit en service. Deze site is verdeeld in diverse branches en regio's. Hieruit mag je dus opmaken of je als bedrijf goed scoort in de regio Oosterhout of niet.

In 2013 hebben wij 50 reviews mogen ontvangen en een dikke 8 gekregen van onze klanten. Hierdoor hebben wij de bedrijven award 2013 ontvangen.

 

In 2014 hebben wij 68 reviews ontvangen en een 8,8 gekregen van onze klanten. Hierdoor hebben wij de bedrijven award 2014 ontvangen.

Wij geven een goede eerste indruk, maar onze klanten zijn ook erg tevreden over de service, de kwaliteit-prijs verhouding. Het valt op dat vele reviews aangeven dat ze blij zijn met het extra advies wat ze van Denkit ramen en deuren gekregen hebben (leest u mee). Daar zijn wij trots op en dat delen we graag met u.

Helpt u mee met de eerlijke beoordeling van ons bedrijf, zodat nieuwe klanten in de omgeving Oosterhout ons vinden en weten wat wij bieden? Een eerlijk advies met een eerlijke prijs!

Wij danken u voor de paar minuten die u nodig heeft voor het invullen van uw persoonlijke ervaring met Denkit ramen en deuren. Iedereen gun je toch kwaliteit!

Dank je wel,

Dennis Dekker
Directeur Denkit ramen en deuren B.V.

 

Content bottom