Content top

U bevindt zich hier: Home / Over Denkit / Tip van de monteur en verkoop

 

 

Tip van Ben voor Oosterhout

 

Wij zijn voorraad leverancier van Keralit gevelpanelen en boeiboorden. Hierdoor kunnen wij deze voor de scherpste prijzen van Zuid-West Nederland leveren.

Bekijk ons product en vraag een kleurmonster aan.

 

Tip van Jasper voor Oosterhout

Bel ons zeker ook voor nastelwerk en onderhoud aan 'vreemde' kozijnen. Wij laten u niet een maand wachten tot er eens iemand in de buurt is. Deze week opnemen is volgende week oplossen, dat is toch een nette service die ik u kan aanbieden.

Kijk voor meer info bij Service en Onderhoud

 

Tip van Ron voor Oosterhout

Naast de standaard vensterbank in creme en wit hebben we ook nog een 3-tal Stonelook vensterbanken. (Hardsteen, Travertin, Composiet) Voor een paar tientjes per meter meer, heb je dan toch net een sjieker eindresultaat.

Vraag bij mijn collega's naar de mogelijkheden 

 

Tip van Erwin voor Oosterhout

We zijn hier bij Denkit allemaal in vaste dienst. Klussen worden niet uitbesteed voor een uitgemolken prijs. Ik krijg de tijd om het werk goed te doen en netjes af te werken. Dit is prettig werken en U bent er beter mee.

 

Tip van Marcel voor Oosterhout

Wij kunnen ook direct uw waterslagen vervangen. Hiervan zijn vaak de voegen kapot, er zit verf op of ze hebben een ouderwetse kleur.
Met nieuwe prefab waterslagen, hardstenen dorpels of granito dorpels wordt een nog mooier eindresultaat gemaakt, kijk naar dit resultaat.

Vraag bij mijn collega van de verkoop naar de mogelijkheden 

 

Tip van Jan voor Oosterhout

U ziet het steeds meer, Glas in lood. U kiest motief en kleuren en ik stel het voor u samen. Wanneer het resultaat naar wens is, laten wij het Glas in Lood tussen dubbelglas plaatsen, waarna we het voor u monteren.

 

 

Tip van Adrie voor Oosterhout

Kwaliteit is op papier niet te vergelijken. Kom eens kijken naar onze ramen en deuren en voel wat kwaliteit is. Wij weten waar we over praten en geven u een eerlijk advies.

Bel mij

 

 

 

 

 

 

Content bottom